narcotics
35 poze   118 vizite
Albume

membru din 13 noiembrie 2017

No limit in the sky - eps one

       — După un an de la episodul răpirii, Amanda se mută în New York, pentru a duce viaţa de student la care visase mereu împreună cu unul dintre prietenii săi cei mai apropiaţi, Justin. Cei doi au ca scop să se distreze, şi să nu mai treacă pe acasă cât mai mult timp posibil. Având părinţi înstrăriţi, decid să-şi deschidă împreună o mică afacere, şi anume un bar în apropiere de campus. Aşa timpul ar trece mai repede, s-ar face cunoscuţi şi ca să nu mai spunem de independenţa financiară. Totul pare uşor pentru ei, chiar aşa şi este. Barul o duce tot mai bine pe zi ce trece, fiind populat mai mereu de studenţi, de la cel mai retras până la cel mai „bombă” dintre toţi. Însă nici aici problemele nu încetează să apară, uneori pare că le caută chiar ei. Influenţele nepotrivite se arată din toate părţile, îndemnându-l pe Justin să treacă la un alt nivel al afacerii. Javadd este un tânăr neliniştit cu antecedente penale, care îşi câştigă existenţa de câţiva ani prin vânzare de droguri. Fiind un tip inteligent şi foarte convingător, reuşeşte să se apropie cât mai mult de Justin şi Amanda. La început o face din pură curiozitate, pentru a afla mai multe despre cei 2 şi despre „potenţialul” afacerii pe care au dezvoltat-o. Însă blonzii par să-l cucerească pe Javadd, legându-se legături mai presus de o simplă amiciţie. Tot el este cel care îi inspiră lui Justin ideea de a aduce droguri în bar, pentru a le vinde. Acesta refuză iniţial gândindu-se la consecinţe, dar sumele uriaşe de bani care-i sunt promise încep să–i facă din ochi. Ezită în a-i spune Amandei, iar aceasta descoperă fără să vrea, ulterior apărând tensiuni între cei doi. Preţ de câteva zile ea analizează situaţia, sfârşind prin a-şi da acordul, şi chiar începând să-şi ajute prietenul.
       — www.youtube.com/watch?v=gdx7gN1UyX0
— Ies dintre clădirile campusului şi privesc în jur curioasă, analizând fiecare detaliu. Deşi mă -; aflam aici de ceva timp, încă analizez totul cu atenţie, fiind expusă posibilităţii de a mă rătăci printre străduţele care duceau la bar. Scot mobilul din buzunar în timp ce merg, uitându-mă la ceas.
— Ies dintre clădirile campusului şi privesc în jur curioasă, analizând fiecare detaliu. Deşi mă -
— Iar am lăsat barul prea mult timp închis. Între cursuri şi alte activităţi, nu pot fi mereu -; prezentă acolo. Oftez lung, deschid instagram-ul şi dau un anunţ cum că angajez personal. Poate una dintre puţinele persoane de la facultate pe care le aveam în listă îl va vedea şi se va arăta
— Iar am lăsat barul prea mult timp închis. Între cursuri şi alte activităţi, nu pot fi mereu -
— interesat. Măresc paşii, grăbită nu numai de timp ci şi de storpii mici de ploaie care -; tocmai îşi făcuseră apariţia. Mă uit stânga-dreaptă când ajung vis-a-vis de bar, şi tranversez strada spre acesta, prin loc nepermis, însă grăbindu-mă considerabil. Când ajung în faţa uşii mă
— interesat. Măresc paşii, grăbită nu numai de timp ci şi de storpii mici de ploaie care -
— scotocesc de chei pe care le introduc în ială, deschizând uşa. Intru, iar primul lucru -; pe care-l fac este să întorc semnul de ❝Open❞, urmând să inaintez în bar şi să-mi dau geaca jos, agăţând-o în cui. Trec de partea cealaltă a tejghelei şi pornesc muzica, căutându-mi treabă.
— scotocesc de chei pe care le introduc în ială, deschizând uşa. Intru, iar primul lucru -


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.